Marble İzmir Fair Fuarı’ndaydık!

Burdur Varollar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol, İzmir Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na sembolik olarak katıldıklarını ifade etti.

Burdur Varollar Firması Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol; Varollar Mermer olarak biz Dünya’nın en büyük doğaltaş fuarı kabul edilen İzmir’deki Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na Burdur Doğaltaş üreticileri ile birlikte ilk kez katıldık. Bize firma olarak yer ayırdıkları için sembolik olarak katıldık. Şu anda elimizde ocak sayımız yeterli değil, olanları da kendi mevcut müşterilerimize yetecek nitelikte gelecek yıl yeni faaliyete girecek ocaklarımız ile birlikte daha iddialı olarak biz de fuarda yer alacağımıza inanıyoruz.

Biz İzmir Çin’deki Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na katılmadık ancak buraya katılan firmalar bize göre daha iddialı bir şekilde fuara geldiler Varollar doğaltaş standına Hindistanlı alıcılar geldi biz kendilerine firmamızın kapasite raporu ile ilgili belgiler verdik. Ayrıca ocaklarımızdan çıkan mermer numuneleri kendilerine gösterdik. Yeni bağlantılarımız olacaktır ancak yeni ocaklarımızın faaliyete geçmesi için çalışmalarımız sürdürülmektedir.

İzmir Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na bizleri yalnız bırakmamak için gelen Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz ve Başkan Yardımcısı Ali Say’a ilgili kurumlara teşekkür ediyorum. Üç günlük fuar süresi içinde Varollar firması olarak stantlarımıza misafir olan yerli yabancı bütün alıcılara Burdur Bej Mermer doğaltaşı hakkında yeterli bilgilendirme yaptığımız inancındayım dedi.

Bu sayfayı paylaş